2012-11-05

Indywidualne Mistrzostwa Polski 2013 w Sobocie - wyniki przetargu

05.11.2012r.

Komisja Przetargowa Polskiej Federacji Squasha przekazała do Zarządu wyniki przetargu na organizację Indywidualnych Mistrzostw Polski 2013. Komisja Przetargowa uznała, że największa indywidualna impreza squashowa aktualnego sezonu – Indywidualne Mistrzostwa Polski 2013 – odbędzie się w miejscowości Sobota k.Poznania w klubie "SO Sobota". Oferent ten przedstawił najlepszą ofertę na kompleksową organizację IMP 2013 spośród 3 klubów, które przesłały swoje zgłoszenia.

Pozostałe dwa kluby, które odpowiedziały na przetarg przesyłając swoje oferty to: wrocławski klub „Hastalavista” oraz poznański „MySquash” (oferta dla turnieju juniorskiego).

Przy wyborze oferty klubu SO Sobota, Komisja kierowała się:

• niskimi pakietami wpisowymi,
  • znaczną kwotą wpłaty do PFS,
  • planowanymi działaniami oferenta, które gwarantują, że IMP będzie świętem squasha.

Indywidualne Mistrzostwa Polski 2013 odbędą się w terminie 23-25 maja 2012r.

Zwycięzcy serdecznie gratulujemy!

Dziękujemy również pozostałym klubom, które przesłały swoje oferty.

Protokół z posiedzenia Komisji Przetargowej znajduje się tutaj.

Już teraz zapraszamy do udziału w kolejnym przetargu - na organizację Finału Polskiej Ligii Squasha, czyli Drużynowych Mistrzostw Polski 2013. Przetarg dotyczący organizacji DMP 2013 zostanie opublikowany w dniu jutrzejszym.

11.10.2012

Zarząd PFS serdecznie zaprasza do składania ofert na organizację Indywidualnych Mistrzostw Polski Seniorów i/lub Juniorów w roku 2013.

Pismo przewodnie oraz formularz zgłoszeniowy znajdują się na stronie kalendarza rozgrywek na sezon 2012/13 - link do strony.

Bezpośrednie linki do tych dokumentów:

• pismo przewodnie - kliknij

• formularz zgłoszeniowy (.doc) - kliknij

• formularz zgłoszeniowy (.pdf) - kliknij

Zapraszamy do składania ofert wyłącznie za pośrednictwem e-mail na adres Biura PFS (biuro@pfs.com.pl) do dnia 28.10.2012r.

Na wszelkie pojawiające się wątpliwości oraz pytania biuro PFS będzie odpowiadać na bieżąco. Informujemy także, że niezwłocznie po decyzji dotyczącej organizacji IMP 2013 przedstawimy szablon zapytania ofertowego w sprawie Finału Polskiej Ligi Squasha 2012/13 (Drużynowych Mistrzostw Polski 2013). Planowana data ogłoszenia o wyborze organizatora IMP2013 to 5.11.2012

PFS