2014-11-07

Kierownik Biura PFS - Jakub Zalotyński

Z wielką przyjemnością informujemy, że z dniem 1 listopada 2014 r. do Polskiej Federacji Squasha dołączył

Jakub Zalotyński

na stanowisko Kierownika Biura PFS i w ten sposób zastąpił Bartosza Gila, który opuścił nas w lipcu b.r.
Kuba przejął już nowe obowiązki i będzie odpowiedzialny za całokształt pracy operacyjnej i administracyjnej PFS.

Jakub (ur. 1985) jest menedżerem sportu dyplomowanym przez Ministerstwo Sportu i Turystyki. Jego poprzednie doświadczenie obejmuje organizację wydarzeń sportowych oraz pracę w zespole ds. sponsoringu sportowego Zarządu Infrastruktury Sportowej w Krakowie. Kuba w ramach swoich poprzednich obowiązków zajmował się między innymi tworzeniem ofert oraz negocjowaniem, finalizacją i obsługą umów partnerskich. Od pierwszych dni swojej pracy dla Polskiej Federacji Squasha jest bardzo mocno zmotywowany do poznawania tajników gry i rozwijania swoich umiejętności poprzez częstą obecność na korcie.

Kuba pochodzi z Zakopanego i posiada wykształcenie w zakresie zarządzania i marketingu. Aktualnie mieszka w Krakowie, a poza polskim komunikuje się również po angielsku.