2011-09-07

Kurs ESF Level 1 - Kraków 9-11 września UPDATE 07.09.

07 września 2011r.

Lista uczestników kursu:

1. Andrzej Borkowski
  2. Dariusz Korzeniewski
  3. Anna Jurkun
  4. Grzegorz Leśniański
  5. Grzegorz Kaleta
  6. Tomasz Krzyżaniak
  7. Michał Kasperek (brak potwierdzenia)
  8. Norbert Stolicki
  9. Magda Kamińska
  10. Bartosz Gil
  11. Justyna Płachta
  12. Tomasz Peukert
  13. Konrad Małyszko
  14. Michał Klecha
  15. Tomasz Gałecki
  16. Daniel Jaros
  17. Łukasz Bytnar

Opłatę za kurs w kwocie 950 zł prosimy przelać na konto PFS:

Bank Zachodni WBK S.A. BZWBK 35 O./Warszawa
Nr 85 1090 2851 0000 0001 0056 2264
tytułem: „Imię, nazwisko - opłata za kurs ESF L1 09-11.09.2011”

Z pozostałej grupy osób chętnych do uczestnictwa w kurcie, które przesłały swoje zgłoszenia, zostaną jeszcze wybrane 3-4 osoby, które zostaną dopisane do powyższej listy.

Informacyjnie: certyfikaty ukończenia kursu zostaną wydane przez Polską Federację Squasha - będą jednak honorowane przez ESF co umożliwi ich posiadaczom podejście w przyszłości do kolejnego kursu - ESF Level 2.

update 16.08. - oznaczenie kolorem czerwonym

W dniach 9-11 września 2011r. w Warszawie lub w Krakowie* odbędzie się kurs ESF Level 1 (pierwszy stopień trenerski Europejskiej Federacji Squasha). Kurs będzie trwał 3 dni i będzie zakończony egzaminem w ostatnim dniu. Kurs będzie prowadził Maciej Kliś (ESF Level 3 Coach) i Maciej Chądzyński (ESF Level 2).

Z uwagi na krótki czas trwania kursu, wymagamy od uczestników posiadania podstawowej wiedzy na temat squasha, a najlepiej choćby minimalnego, praktycznego przygotowania trenerskiego – do udziału w kursie zapraszamy osoby mające już doświadczenie w nauczaniu (aplikanci mogą zostać poproszeni o udokumentowanie, np. poprzez opinię z klubu).

Uwaga! Każde zgłoszenie zostanie zweryfikowane przez Komisję Trenerską Polskiej Federacji Squasha. Zakwalifikowanie na kurs będzie wymagało pozytywnej oceny Komisji.

Zgłoszenia prosimy przesyłać (łącznie z wypełnioną ankietą) na adres biuro@pfs.com.pl do dnia 26 sierpnia.

Osoby, które chciałyby przystąpić do kursu ESF level 1, a nie spełniają powyższych wymogów (nie mają doświadczenia z nauczaniem) zapraszamy na kolejne kursy, które odbywać się będą w rozszerzonym trybie. Pierwszy taki kurs jest zaplanowany na przełomie roku 2011/2012. Szczegółowe informacje pojawią się już wkrótce na naszej stronie internetowej.

Plan szkolenia:

• Piątek (9.09): 11:00-13:00 oraz 15:00-17:00
  • Sobota (10.09): 11:00-13:00 oraz 15:00-18:00
  • Niedziela (11.09): 9:00-15:00

Cena kursu to 950zł. Cena obejmuje kurs przygotowawczy, egzamin oraz certyfikat dla osób, które poprawnie zaliczą egzamin. Opłata powinna być wpłacona na konto PFS co najmniej tydzień przed rozpoczęciem kursu.

Do pobrania:

Ankieta dotycząca zgłoszenia na kurs ESF level 1 (.doc)

Ankieta dotycząca zgłoszenia na kurs ESF level 1 (.pdf)

* lokalizacja kursu może zostać zmieniona w przypadku dużej ilości uczestników z innej miejscowości