2011-12-12

PLS 2011-12 - I-wsza kolejka

Prezentujemy pierwsze informacje dotyczące I-wszej rundy eliminacji Drużynowych Mistrzostw Polski, która odbędzie się w najbliższą sobotę, tj. 17 grudnia.

I tak:

• decyzją Zarządu (wobec rozbieżności zdań członków Komisji Technicznej), jedyna drużyna z Wrocławia, która zgłosiła swój udział w PLS 2011/12, została przeniesiona do okręgu Wielkopolskiego. Pełen podział drużyn na okręgi jest dostępny na stronie: http://pfs.com.pl/turnieje/druzynowe-mistrzostwa-polski-2011-12/okregi-i-druzyny.html (ta modyfikacja jak również to, że z pewnych okręgów nie wpłynęły żadne zgłoszenia, spowoduje pewne zmiany w systemie rozgrywania meczów barażowych o wejście do finału PLS - o tym poinformujemy wkrótce)
  • informacje dotyczące Gospodarzy pierwszej sesji prezentujemy na stronie http://pfs.com.pl/turnieje/druzynowe-mistrzostwa-polski-2011-12/i-wsza-kolejka.html.  Szczegółowa rozpiska poszczególnych meczów drużynowych zostanie upubliczniona przez nas jutro, tj. 13 grudnia,
  • kolejności rozgrywania meczów indywidualnych dla I-wszej i II-ej rundy zostaną wylosowane jutro o godz. 18:30 - losowanie odbędzie się w klubie Squash4You przy udziale dwóch członków Zarządu PFS, osoby z biura PFS oraz osób, które pojawią się o tej godzinie na losowaniu. Kolejność gier będzie obowiązywała dla wszystkich meczów danej rundy w całej Polsce. Kolejności gier dla rund III i IV zostaną wylosowane podczas turnieju PSA we Wrocławiu w styczniu 2012r.

PFS