2011-10-21

Polish Junior Open - 11-13 listopada 2011 - zapraszamy

W imieniu Europejskiej Federacji Squasha, klubu Kahuna oraz Polskiej Federacji Squasha, chcielibyśmy zaprosić wszystkich miłośników squasha na drugi w historii polskiego squasha międzynarodowy turniej Polish Junior Open, który odbędzie się w warszawskim klubie Kahuna w dniach 11-13 listopada 2011!

Turniej będzie rozgrywany w kategoriach dziewczęcych i chłopięcych U11, U13, U15, U17, U19. Wśród startujących w turnieju nie zabraknie najlepszych polskich zawodników/zawodniczek, którzy będą walczyli o medale w swoich kategoriach.

Zapraszamy wszystkich do kibicowania naszym graczom!

Dodatkowo informujemy, że wychodząc naprzeciw młodym adeptom squasha Sponsorzy, klub Kahuna oraz Polska Federacja Squasha postanowili refundować opłatę startową naszych zawodników. PFS dopłaca 80 PLN do kwoty wpisowego każdemu zawodnikowi z pierwszej 10 z rankingu PFS w każdej kategorii wiekowej. Sponsorzy dopłacają 70 PLN do każdego juniora z Polski.

Dzięki temu najlepsi zawodnicy poszczególnych kategorii rankingu PFS do 10 miejsca włącznie odliczą 150 PLN od wybranego pakietu, pozostali zawodnicy z rankingu PFS odliczą od wybranego pakietu kwotę 70 PLN.

Dodatkowo na specjalną prośbę uczestników wprowadziliśmy nowy, nisko kosztowy pakiet (Package G).

Dziękujemy bardzo za wsparcie Sponsorom: Tequila Mobile, Tequila Planet, Carrywater, Karakal.

Więcej informacji znajduje się na stronie: www.kahuna.com.pl/pjo2011

PFS